Cautare

1913 de rezultate pentru "compatibilitate primar" (3.28 secunde)
Potrivit graficului, campania electorala va incepe pe 18 noiembrie, iar depunerea candidaturilor pentru functia de primar se va face pina la aceasta data. Alegerile pentru functia de primar in localitatea Firtanesti sint necesare din cauza ca la ora actuala comuna a ramas fara edil in urma decesului acestuia.
Marcela Sighinas a tinut sa sublinieze ca, dintre cele 43 de comune care au primit finantare pentru ceea ce inseamna parte tehnica a unor proiecte, 10 au primari de la PNL, 10 de la PD, 14 de la PSD, 8 de la PC si o comuna are primar independent.
Ponderea celor care se declara nehotarati si care au spus ca nu se vor prezenta la vot se ridica la 34%. In ceea ce priveste primarul pe care l-ar vota, cei mai multi dintre romani (33%) s-au declarat nehotarati, 32% sunt decisi sa voteze alt candidat decat actualul primar, in timp ce 29% dintre voturi se indreapta catre actualul edil.
Cuza, fara sa aiba vreo calitate de consilier local, director in aparatul municipalitatii, primar sau viceprimar si fara a li se descoperi numele in vreun registru telefonic al secretariatelor din sediul primariei, asa cum prevede regulamentul de acces.
In localitate s-au organizat alegeri deoarece fostul primar a murit rapus de cancer. ... Printre cei sase candidati se afla si sotia fostului primar, Emilia Buretea, care a candidat din partea PSD si a reusit sa intre in turul doi.
Îsi facusera datoria si fusesera vazuti de primar ca au combatut cum li s-a cerut.Picati din cerTanti Gheorghita, din Valea Stanciului, îsi rezema batrânetile de pancarta pe care scria „Votam demiterea. ... „Ne-adus dom‘ primar ca cica vine domnu‘ Geoana.
Schimbarile de la centru, oricat de mult si-ar fi dorit acesta sa nu-si puna amprenta in plan local, si mai ales la capitolul finantari, se pare ca nu tin cont doar de vointa unui primar.
Fost membru PD, Jean Paul Tucan este in prezent liberal cu pretentii de candidatura pentru fotoliul de primar al orasului Navodari.
Reactia liberalilor fata de afirmatia deputatului PD Laurentiu Mironescu, potrivit careia PNL il va sustine pe actualul primar al Constantei, Radu Mazare, in alegerile din 2008, nu a intarziat sa apara.
Ne place sau nu, e primar si va ramane primar. In momentul acesta, nu va iesi nimeni primar in afara de Radu Mazare", a afirmat liderul PRM.
Vestea ca Zamfir Iorgus nu mai candideaza pentru al patrulea mandat de primar a pus pe jar Organizatia PD Mangalia, care acum cauta "cel mai bun dintre cei mai buni posibili candidati democrati".
Actualul primar al Mangaliei, Zamfir Iorgus a declarat ca nu mai este interesat de un al patrulea mandat de primar.
In mod cert, actualul primar a pierdut voturile alegatorilor prezenti la Casa de Cultura, dupa ce, timp de aproape doua ore, oamenii au fost nevoiti sa se incalzeasca batand din palme, pentru ca in sala era cel putin la fel de frig ca afara.
De altfel, Dan Moldovan si PD Mangalia nu vad in 2008 decat un primar care provine din Partidul Democrat, "iar acel primar va trebui sa fie cel mai bun produs al PD din ultima perioada", spune Moldovan.
PD-L va comanda, luna aceasta, un sondaj intern, la nivelul Bucurestiului, cu mai multe variante de posibili candidati la Primaria Generala, pentru a-l desemna pe cel mai bine plasat candidat al acestei formatiuni in cursa pentru fotoliul de primar general Variantele ce vor fi luate in calcul in vederea stabilirii candidatului care sa intre in cursa pentru Capitala sunt, se pare, secretarul general PD-L,Vasile Blaga,viceprimarul Razvan Murgeanu, primarul sectorului 3, Liviu Negoita, si Adriean Videanu.
La cateva secunde de la plecarea din sala a liberalilor, a venit randul liderului PSD sa se declare in totala opozitie cu actualul primar, Zamfir Iorgus.
Sondajul comandat de PSD unei firme specializate pentru desemnarea persoanei care va candida din partea partidului la fotoliul de primar al Galatiului naste versiuni diferite in randul social-democratilor galateni.
Presedintele Clubului de Fotbal Otelul Galati, Marius Stan, este asul din maneca (inca ascuns) al liberalilor galateni pentru fotoliul de primar al Galatiului.
Igor Parvu a declarat ca el candideaza pentru functia de primar si nu pentru fotoliul de primar, si ca a luat aceasta decizie pentru ca s-a saturat sa-i tot critice pe altii.
Brusc, viata harsovenilor a fost animata de disputa dintre candidatul PDL pentru primarie, Tudorel Nadrag, si actualul primar, Ionel Chirita. ... Potrivit candidatului PDL pentru Primaria Harsova, Tudorel Nadrag, secretarul executiv al organizatiei a fost bruscat sambata pentru simplul fapt ca ii face opozitie actualului primar, Ionel Chirita.
google-analytics.com